Landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation

Mediator arbeidsconflict Groningen en Meppel

MediationMessenger helpt mensen en organisaties met een zakelijk of arbeidsconflict. Uw mediator arbeidsconflict Groningen en Meppel is Hanc Dijkstra.

Hanc is een ervaren MfN-registermediator gespecialiseerd in zakelijk conflict en arbeidsconflict. Hij achterhaalt graag het ontstaan van het conflict en wil ieders belang zien te weten te komen. Er spelen immers vaak uiteenlopende krachten of oorzaken bij een conflict. Door zijn persoonlijke stijl begeleidt hij partijen via mediation naar een gezamenlijke oplossing. Hanc is ruim 33 jaar werkzaam in het bedrijfsleven. In diverse (inter)nationale functies waarvan 21 jaar als mede-eigenaar van een bedrijf, gericht op HR-processen. Hanc is tevens actief als vrijwillig buurtbemiddelaar. Als mediator en als mens is Hanc geduldig, relaties prijzen hem vanwege het vermogen om te luisteren en te vertalen. Hij is analytisch, pragmatisch en resultaatgericht.

Interesses: Ameland, reizen, cultuur.

Weet u niet hoe u in gesprek komt met uw conflictpartner, gebruik dan de service van MediationMessenger.

Via het formulier hieronder kunt u direct een vraag stellen aan Hanc Dijkstra. Of bel eerst met MediationMessenger 085 – 130 92 35.

mediator arbeidsconflict Groningen

Stel uw vraag aan Hanc Dijkstra

13 + 4 =