Landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation

Mediator zakelijk conflict Ede en Wageningen

mediator zakelijk conflict Ede en Wageningen

MediationMessenger helpt mensen en organisaties met een zakelijk of arbeidsconflict. Uw mediator zakelijk conflict Ede en Wageningen is Ingrid Middelkoop.

Ingrid is actief als MfN-registermediator en gespecialiseerd in arbeidsconflicten, organisatieconflicten en zakelijke conflicten. In haar mediations maakt zij gebruik van haar jarenlange ervaring als (interim) leidinggevende in zowel de zakelijke markt als de non-profitmarkt. Naast mediator is Ingrid ook actief als (team)coach, vertrouwenspersoon en organisatieadviseur. Ze begeleidt en leert medewerkers, teams en organisaties om effectief om te gaan met conflicten, verzuim en veranderingen in hun werk en privé. Ingrid heeft een brede werkervaring binnen diverse organisaties en heeft daarmee een goed beeld van de belangen van zowel werknemers als werkgevers. Naast mediator, vertrouwenspersoon en coach is zij ook actief als buurtbemiddelaar en zij blijft zich graag ontwikkelen door het volgen van opleidingen.

 

Weet u niet hoe u in gesprek komt met uw conflictpartner, gebruik dan de service van MediationMessenger.

Via het formulier hieronder kunt u direct een vraag stellen aan uw mediator. Of bel eerst met MediationMessenger 085 – 1309 235

 

 

Stel uw vraag aan Ingrid Middelkoop

7 + 3 =