Landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation

Gisteren weer aan de slag met ons MM-kernteam! Als MediationMessenger, landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation, zijn we met zo’n 20 MfN-registermediators goed vertegenwoordigd in alle regio’s. En we doen een oproep aan iedereen die wel eens samenwerkt: kom al in actie als het schuurt.

Onze missie: Eerder is beter

Waarom voelen wij ons zo verbonden met elkaar? Omdat wij ons altijd blijven inzetten om mensen zo snel mogelijk aan de mediationtafel te krijgen! Niet pas op het moment dat het CONFLICT met hoofdletters geschreven moet worden, maar eerder, als het niet lekker gaat, als het SCHUURT, of als er gedoe of wrijving is.

Voorkomen

Natuurlijk zijn we onafhankelijke, professionele ervaren bemiddelaars, MfN geregistreerd, die bij een bestaand conflict de conflictpartners graag en goed helpen om tot het best mogelijke resultaat te komen. Maar een mediationtraject is vaak te voorkómen, blijkt meestal na afloop. Waarom moest het eerst zo uit de hand lopen?

Kom al in actie als het schuurt

Wij gaan voor een duurzame oplossing en helpen jou, je team of organisatie conflictvaardig te maken en blijvend de baas te zijn. Wij zijn beschikbaar voor snelle en korte interventies, pre-mediations, om erger te voorkomen. Wie zijn wij ? Lees over ons op MediationMessenger wat wij voor jou kunnen betekenen. Informeer naar ons Partnerprogramma of gewoon voor een vrijblijvend gesprek.

Hartelijke groet van (links naar rechts): Maya Toneva, Hanc Dijkstra, Tjeerd Boersma, Wouter Niesink, Agnes Kuijpers, John van Merriënboer, en Ellen Copini (niet op foto)

 

– Kom al in actie als het SCHUURT –