Landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation

Mediation offerte

VRAAG NU MEDIATION OFFERTE AAN

Vul hieronder uw gegevens in en klik op ‘Verstuur’. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Binnen 24 uur weet u dan waar u aan toe bent.

   

  Mediation offerte

  Neem contact met ons op

  voor een mediation offerte

   

  Mediation­Messenger® helpt u uw zakelijk conflict of arbeids­conflict op te lossen. Simpel, snel en vertrouwelijk. Neem gerust contact met ons op. Onze mediators vertellen u dan graag meer over de kracht van mediation. En ook over de stappen, de mogelijkheden en de kosten.

  Waarom Mediation?

  Mediation­­Messenger helpt mensen en organisaties met een zakelijk of arbeids­conflict. Of wanneer deze conflicten dreigen te ontstaan. Bij dit soort kwesties geldt: eerder is beter. Hoe eerder u aan een oplossing begint te werken, hoe beter. En hoe groter de kans op een positief resultaat voor alle betrokkenen.

  Landelijk netwerk

  Mediation­Messenger is ontstaan door goed te luisteren naar mensen en organisaties. Omdat er soms behoefte is aan een externe interventie om het juiste gesprek in een mediation te starten, is MediationMessenger ontwikkeld. De aangesloten experts vormen een landelijk netwerk van mediators gespecialiseerd in arbeidsconflict en zakelijk conflict. Alle mediators van Mediation­Messenger zijn MfN-registermediator.

  Vertrouwelijk

  Uiteraard staat vertrouwelijkheid voor ons voorop. Hoe we omgaan met persoonsgegevens, leest u in onze privacyverklaring.

   

  Vestiginggegevens MediationMessenger
  Berg en Dalseweg 127 Nijmegen
  085-1309235
  contact[at]mediationmessenger.nl
  KvK 73567396

   

  Volg ons ook via LinkedIn