Landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation

Partners

Word nu ook Partner van MediationMessenger

Jaarlijks raakt zo’n 30% van de ruim 9 miljoen werknemers in Nederland betrokken bij een arbeidsconflict (Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden 2018). In verzuim en vitaliteit speelt conflict een substantiële rol. De schade is enorm: slechte werksfeer, dalende motivatie en productiviteit, hoge kosten (gemiddeld 27.000 euro per arbeidsconflict).

Eerder verder en goedkoper

Het kan ook anders. Plaats uw organisatie in een onderscheidende koploper-positie met meerwaarde. Word Partner van MediationMessenger. U komt zo eerder verder, en dat is meteen ook fors goedkoper. Als partner profiteert u ook nog eens van extra kostenvoordeel.

Goed werkgeverschap

Door Partner te zijn van MediationMessenger, kiest u voor solide conflictmanagement en stopt uw organisatie de destructieve kracht van conflicten. Dat levert niet alleen enorme kostenvoordelen op. Door dit innovatieve MVO-concept in uw organisatie te integreren, versterkt u bovendien uw goed werkgeverschap. En zorgt u ervoor dat partijen eerder met elkaar in gesprek gaan. Vóórdat een situatie kan escaleren. Ook vóórdat verzuim gaat optreden. Dure escalaties, ongezonde conflicten en alle bijkomende nadelen krijgen minder kans.

Win-win en meer

Medewerkers zijn minder snel gedemotiveerd en blijven constructief. Knelpunten of wrijvingen zijn immers bespreekbaar, onder begeleiding van een onafhankelijke registermediator. Individuen, teams en uw organisatie als geheel profiteren hiervan. Iedereen komt eerder verder dus. En ook al voorkomt u slechts één conflict met MediationMessenger, dan levert u dat nog altijd een directe besparing op van gemiddeld tienduizenden euro’s. In de kadertekst vindt u alle exclusieve Partner-voordelen op een rijtje.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Vul dan het formulier hieronder in. Natuurlijk vertellen wij u graag meer.

 

10 Exclusieve voordelen voor Partners:

 

  • Forse kostenbesparing door stijging productiviteit en verlagen verzuim
  • Snelle, effectieve conflictoplossing via pre-mediation
  • Snelle, effectieve conflictoplossing via mediation
  • Uw eigen online tool: snel, simpel, vertrouwelijk
  • Altijd een expert dichtbij: Netwerk van registermediators met landelijke dekking
  • Tot 20% kostenbesparing op mediation en pre-mediation
  • Ook snelle interventies mogelijk bij externe conflicten
  • MVO: Versterking goed werkgeverschap en conflictvaardige werkvloer
  • Geen terugkerende vaste kosten
  • Gratis jaarlijkse evaluatie

Ja, Vertel mij meer over het partnership met MediationMessenger

6 + 11 =