Landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation

Mediator arbeidsconflict Hoogeveen

MediationMessenger helpt mensen en organisaties met een zakelijk of arbeidsconflict. Uw mediator arbeidsconflict Hoogeveen is Metha Leth.

Metha is sinds 2011 MfN-registermediator, met als specifieke aandachtsgebieden: zakelijke conflicten, letselschade- en arbeidsconflicten. Zij is gespecialiseerd arbeidsmediator en NIVRE-register Expert Personenschade. Sinds 2003 is zij ondernemer; ze heeft ruime ervaring in de letselschadebranche, zowel op organisatorisch als op inhoudelijk (dossier-)niveau. Metha staat ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en is beschikbaar als rechtbank-mediator in het kader van ‘mediation naast rechtspraak’.

Metha is verder beschikbaar voor pre-mediation, ter voorkoming van een vergevorderd conflict. Het spreekt haar in haar rol van mediator juist aan om een conflict te voorkomen. Zij is ook actief als vrijwillig buurtbemiddelaar en heeft zitting in het Comité van Aanbeveling van de Stichting Leergeld Emmen.

In mediation heeft Metha oog voor zowel de persoonlijke als de gezamenlijke belangen, waarbij zij juridische aspecten niet uit het oog verliest. Haar doel is partijen te begeleiden naar een toekomst waarin het (dreigende) conflict niet meer speelt. In mediation wordt toegewerkt naar een duurzame oplossing, gewaarborgd door een zorgvuldige vaststellingsovereenkomst.

 

Weet u niet hoe u in gesprek komt met uw conflictpartner, gebruik dan de service van MediationMessenger.

Via het formulier hieronder kunt u direct een vraag stellen aan uw mediator. Of bel eerst met MediationMessenger 085 – 1309 235

 

mediator arbeidsconflict Hoogeveen

Stel uw vraag aan Metha Leth

10 + 3 =