De gratis Kom-in-Gesprekservice bij zakelijk en arbeidsconflict

Mediator arbeidsconflict Roosendaal en Bergen op Zoom

MediationMessenger helpt mensen en organisaties met een zakelijk of arbeidsconflict. Uw mediator arbeidsconflict Roosendaal en Bergen op Zoom is Paul van der Wal.

Paul is jarenlang actief als MfN-registermediator voor arbeidsconflict en zakelijk conflict. Met een technische opleiding en achtergrond en later geschoold als personeelsmanager is Paul sinds 1990 als zelfstandig ondernemer actief in zijn handelsbedrijf en heeft zich ingezet als trainer en interim-manager. Deze bagage neemt hij mee in zijn werk als MfN-registermediator en full certified ADR-practitioner. Paul is collaboratief ingesteld, wat onder meer betekent dat hij partijen helpt om in overleg de zaak te regelen, zonder rechtspraak. Hij zal partijen zorgvuldig naar hun oplossing leiden. Het resultaat zal zo zijn dat aan het eind van het proces er een goede basis is voor een stabiele toekomst. Niet alleen de juridische aspecten zijn van belang, Paul stelt de mens centraal en wil graag helpen bij het vinden van de beste oplossing en zo nodig met ruimte voor de persoonlijke en emotionele aspecten.

Interesses: mensen, watersport en koken op de Big Green Egg. 

Weet u niet hoe u in gesprek komt met uw conflictpartner, gebruik dan de service van MediationMessenger.

Via het formulier hieronder kunt u direct een vraag stellen aan uw mediator. Of bel eerst met MediationMessenger 085 – 1309 235

 

mediator arbeidsconflict Roosendaal en Bergen op Zoom

Stel uw vraag aan Paul van der Wal

5 + 6 =