Landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation

Mediator zakelijk conflict Amersfoort

mediator zakelijk conflict Amersfoort

MediationMessenger helpt mensen en organisaties met een zakelijk of arbeidsconflict. Uw mediator zakelijk conflict Amersfoort is Tjeerd Boersma.

Tjeerd is jarenlang actief als MfN-registermediator, specifiek voor arbeidsconflict en zakelijk conflict. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring als HR-manager en heeft daarna als trainer, coach en procesbegeleider ervaring binnen veel verschillende organisaties opgedaan. Mensen en groepen collega’s die vastzitten in hun onderlinge werkrelatie helpen bij het losmaken daarvan. En ze te motiveren zich opnieuw te verbinden. Dat is de belangrijkste drive in zijn werk. Rechtvaardigheid en eerlijkheid staan voor hem voorop. Als mediator is hij oplossingsgericht en confronterend, met respect voor alle partijen. Hij is hartelijk, direct, enthousiasmerend en humoristisch. Sterk in het weer op gang brengen van verstoorde processen. Hij focust zich daarbij op het ombuigen van standpunten naar belangen en behoeften, en hij staat bekend als meervoudig partijdig en veilig confronterend.

Interesses: koken, sporten, geschiedenis

 

Weet u niet hoe u in gesprek komt met uw conflictpartner, gebruik dan de service van MediationMessenger.

Via het formulier hieronder kunt u direct een vraag stellen aan uw mediator. Of bel eerst met MediationMessenger 085 – 130 92 35.

 

 

Stel uw vraag aan Tjeerd Boersma

12 + 5 =