Landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation

Mediator zakelijk conflict Utrecht

mediator zakelijk conflict Utrecht

MediationMessenger helpt mensen en organisaties met een zakelijk conflict. Uw mediator zakelijk conflict Utrecht is Caroline Brons.

Caroline is een ervaren MfN-registermediator gespecialiseerd in zakelijk conflict en arbeidsconflict. Zij behartigt de belangen van de betrokken partijen met een scherp oog voor de menselijke maat. Haar aanpak is praktisch en oplossingsgericht. Zij is altijd maatschappelijk actief geweest en nog steeds, als bestuurslid bij verschillende vrijwilligersorganisaties. Onder meer bij de Vereniging van Utrechtse Mediators, waar zij tot 2019 voorzitter was. Als mediator is Caroline een betrokken, mensgericht en positief ingesteld persoon met gevoel voor humor. Het is haar missie om te voorkomen dat pijnlijke processen verder zullen escaleren en mensen een positieve volgende stap kunnen zetten in een oplossing die voor iedereen redelijk is.

Interesses: maatschappelijke betrokkenheid, film, musea, café, theater, literatuur, wandelen in de bergen.

Weet u niet hoe u in gesprek komt met uw conflictpartner, gebruik dan de service van MediationMessenger. Of bel eerst met MediationMessenger 085 – 1309 235

 

 

stel uw vraag aan Caroline Brons

13 + 8 =