Landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation

MediationMessenger, de gratis Kom-in-Gesprekservice voor zakelijk en arbeidsconflict, blijft doorgroeien. Na de zomerstop mogen we 3 nieuwe collega-mediators verwelkomen, die ons landelijke netwerk versterken. Tjeerd Boersma, Tim Ligtvoet en Judith Dingemanse zorgen ervoor dat ook opdrachtgevers in de regio’s Amersfoort, Delft en Terneuzen/Middelburg bediend worden door gespecialiseerde mediators arbeidsconflict en zakelijke conflicten.

Handige online tool

Mediation­­Messenger helpt mensen en organisaties met het oplossen van hun zakelijk of arbeids­conflict. Of wanneer deze conflicten dreigen te ontstaan. Bij dit soort kwesties geldt: eerder is beter. Hoe eerder u aan een oplossing begint te werken, hoe beter. En hoe groter de kans op een positief resultaat voor alle betrokkenen. Wij ontwikkelden hiervoor een handige online tool, die gratis beschikbaar is om uw conflictpartner mee uit te nodigen. Simpel, snel, vertrouwelijk.

Drie nieuwe mediators arbeidsconflict

Met genoegen presenteren wij de drie nieuwe mediators arbeidsconflict en zakelijke conflicten:

Tjeerd Boersma voor de regio Amersfoort

Tim Ligtvoet voor de regio Delft

Judith Dingemanse voor de regio Terneuzen en Middelburg

Contact

Zoekt u gespecialiseerde mediators arbeidsconflict of zakelijk conflict? Neem contact op voor meer informatie. Bel ons op 085 – 130 92 35 of stel een vraag aan de mediator in uw stad of regio.