Landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation

Noodgedwongen beheerst de coronacrisis ons leven en werk momenteel. Ook nu blijven wij dankzij online mediation inzetbaar voor het oplossen van arbeidsconflicten en zakelijke conflicten. Informeer naar de mogelijkheden. En voorkom dat (dreigende) conflicten escaleren.

Conflict oplossen met online mediation

Heeft u een conflict of een dreigend conflict? Maak gebruik van onze veilige, online mogelijkheden. Online hulpmiddelen hiervoor zijn bijvoorbeeld Zoom, Microsoft Teams, Jitsi, Whereby of Skype. Lag tot voor kort de voorkeur bij de mediationtafel, steeds meer opdrachtgevers en mediators schakelen over naar online mediation.

Voordelen

Online mediation blijkt in allerlei situaties een effectieve interventie. Ook als een gesprekspartner zich in het buitenland bevindt biedt deze vorm van mediation uitkomst. Dat geldt trouwens ook voor het soepel overbruggen van afstanden in Nederland of wanneer de agenda’s de reistijd niet toestaan.

Meer weten?

Mediation­Messenger® helpt u uw zakelijk conflict of arbeids­conflict op te lossen. Simpel, snel en vertrouwelijk. Neem gerust contact met ons op. Onze mediators vertellen u dan graag meer. En ook over de stappen en de mogelijkheden.

Bel nu met 085-1309235. Of vul hier het formulier in. Dan nemen we binnen 24 uur contact met u op.