Landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation

Er is opnieuw versterking voor MediationMessenger, de gratis Kom-in-Gesprekservice voor zakelijk en arbeidsconflict. Met de uitbreiding bereikt het landelijke netwerk nu de mijlpaal van 20 collega-mediators. Martijn Berntsen en Piet Bruisten bedienen sinds kort de opdrachtgevers in de regio’s Haarlem en Venlo/Boxmeer.

Simpel, snel, vertrouwelijk

Mediation­­Messenger helpt mensen en organisaties met het oplossen van hun (dreigende) zakelijk of arbeids­conflict. Bij dit soort kwesties geldt: eerder is beter, zodat je escalatie voorkomt. Dat kan heel doeltreffend met mediation, maar ook via pre-mediation, een informeler, begeleid gesprek. Ofwel: het goede gesprek op het goede moment. Wij ontwikkelden bovendien een handige online tool, die gratis beschikbaar is om een conflictpartner mee uit te nodigen. Simpel, snel, vertrouwelijk.

Nieuwe mediators, nieuwe regio’s

Met genoegen presenteren wij de twee nieuwe mediators:

Martijn Berntsen voor de regio Haarlem

Piet Bruisten voor de regio Venlo en Boxmeer

Contact

Zoekt u gespecialiseerde mediators arbeidsconflict of zakelijk conflict? Neem contact op voor meer informatie. Bel ons op 085 – 130 92 35 of stel een vraag aan de mediator in uw stad of regio.