Landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation

Pinado nieuwe partner van MediationMessenger.

Vers van de pers: We zijn een partnership aangegaan met Pinado, onafhankelijk platform voor re-integratie. Pinado is een uniek Cliënt Volg Systeem voor de re-integratiemarkt, dat in directe verbinding staat met een netwerk van regionale professionals. Door de samenwerking met MediationMessenger krijgen opdrachtgevers laagdrempelig de beschikking over de diensten van al onze registermediators, met een landelijk dekkend platform. Gezamenlijk staan wij voor kwaliteit, effectiviteit en verbinding.

Pinado en MediationMessenger willen gezamenlijk meerwaarde creëren vanuit een gedeelde visie op innovatieve dienstverlening. Hoogwaardige, effectieve interventies, maar dan daadwerkelijk onafhankelijk én zonder de hoge marges van een aantal grote spelers, die de huidige markt domineren.

MediationMessenger is voortdurend op zoek naar geschikte partners, met wie we meer voor opdrachtgevers kunnen betekenen dan alleen. Dankzij Maaike Grauwmeijer, een van onze registermediators, hebben we elkaar weten te vinden.

Meer weten? Wouter Niesink of John van Merriënboer vertelt je graag meer.

Pinado nieuwe partner van MediationMessenger.

MediationMessenger is een onafhankelijk, landelijk netwerk van gespecialiseerde registermediators. Zij helpen organisaties en mensen een oplossing te vinden voor hun (dreigende) arbeids- en zakelijke conflicten.