Landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation

MediationManagers heeft een primeur: MediationMessenger, de eerste online Kom-in-Gesprekservice voor iedereen met een arbeidsconflict of zakelijk conflict. Een gratis en gemakkelijke manier om met elkaar in gesprek te komen.

Veel mensen weten niet hoe ze het gesprek openen over een oplossing van hun (dreigende) conflict. Daar hebben we iets op bedacht. Met MediationMessenger® nodigt u uw conflictpartner gemakkelijk uit. Voor een mediation, begeleid door een onafhankelijke expert. En dat kan nu met één druk op de knop. Simpel, snel en vertrouwelijk.

Hoe werkt het?

Het enige wat u hoeft te doen, is enkele gegevens invullen. Vervolgens drukt u op ‘Versturen’. En MediationMessenger® zorgt automatisch dat er meteen een goede, neutrale uitnodiging bij uw conflictpartner komt.

Als uw conflictpartner ook via mediation een oplossing voor uw kwestie wil bereiken, dan nemen wij contact op met u beide. Binnen 24 uur. Zodat u snel kunt starten. Probeer MediationMessenger® nu ook. En ervaar het gemak van de nieuwe, gratis Kom-in-Gesprekservice van MediationManagers. “Nee” heeft u, “ja” kunt u krijgen.