Landelijk partner voor zakelijke en arbeidsmediation

Maar liefst 4 mediators versterken ons landelijke netwerk MediationMessenger. Het platform van gespecialiseerde arbeids- en zakelijk mediators verwelkomt René de Beer, Loes Floor, Hanc Dijkstra en Metha Leth. Zij bedienen sinds kort de opdrachtgevers in de regio’s Den Bosch, Leiden, Groningen/Meppel en Emmen/Assen.

Eerder is beter

Mediation­­Messenger helpt mensen en organisaties met het oplossen van hun (dreigende) zakelijk of arbeids­conflict. Onze filosofie is: eerder is beter, zodat je escalatie voorkomt. Dat kan heel doeltreffend met mediation, maar ook via pre-mediation, een informeler, begeleid gesprek. Ofwel: het juiste gesprek op het juiste moment. Wij ontwikkelden bovendien een handige online tool. Die is gratis beschikbaar voor iedereen om een conflictpartner mee uit te nodigen. Simpel, snel, vertrouwelijk.

4 Mediators versterken ons landelijke netwerk

Met veel plezier presenteren wij de 4 nieuwe MfN-registermediators:

Metha Leth voor de regio Emmen en Assen

René de Beer voor de regio Den Bosch

Hanc Dijkstra voor de regio Groningen en Meppel

Loes Floor voor de regio Leiden

Contact

Zoekt u gespecialiseerde mediators arbeidsconflict of zakelijk conflict? Neem contact op voor meer informatie. Bel ons op 085 – 130 92 35 of stel een vraag aan de mediator in uw stad of regio.